Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικά

Το βάψιμο σπιτιού εξωτερικά είναι μια σημαντική επένδυση καθώς είναι μια τεχνική διαδικασία και συντήρηση του ακινήτου που καλό είναι να γίνεται κάθε 5-10 χρόνια. Αυτή η συντήρηση ανανεώνει το ακίνητο σας αποκτά πάλι σωστή αισθητική και φυσικά έχει πιο υψηλή προστασία από την υγρασία και τον ήλιο καθώς έχει πάλι εκ νέου αντοχή στο χρόνο.

Κάθε επιφάνεια στον εξωτερικό σας χώρο απαιτεί τη σωστή εφαρμογή με τα κατάλληλα υλικά και διαφορετική διαδικασία, ώστε να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα που θα έχεις τρεις στόχους επιτυχίας :

αισθητική υπεροχή – ιδανικό φινίρισμα – διάρκεια στο χρόνο!

Το πιο σημαντικό βήμα σε όλη τη διαδικασία για το βάψιμο εξωτερικά είναι να γίνει ένας καλός καθαρισμός από σκόνη και βρομιά που τυχόν υπάρχει στην επιφάνεια ώστε το χρώμα να εφαρμοστεί σε καθαρό τοίχο.

Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά

4 βήματα πριν την εφαρμογή του χρώματος είναι:

  1. Ελεγχος για να δούμε αν είναι κούφιος ο σοβάς,
  2. Παρατηρούμε  αν υπάρχουν σημάδια από υγρασία στο σοβά
  3. Γίνεται έλεγχος για τυχόν φουσκωμένα χρώματα στον τοίχο
  4. Γίνεται καθαρισμός και σωστή προετοιμασία την επιφάνειας για να περαστεί το πρώτο υπόστρωμα με κατάλληλο υλικό (αστάρι).

Στη συνέχεια αφού εφαρμοστεί το αστάρι ξεκινάει η διαδικασία της εφαρμογής του χρώματος. Η επιλογή του υλικού γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της επιφάνειας, με το τι κρίνει καλύτερο αποτέλεσμα ο τεχνικός και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και η οικονομική δυνατότητα καθώς αναλόγως την επιλογή του υλικού υπάρχει διαφορά στην τιμή και στην εφαρμογή του εκάστοτε υλικού.

Οι υπηρεσίες στο βάψιμο σπιτιού εξωτερικά αφορούν:

  • Βάψιμο εξωτερικών τοίχων
  • Βάψιμο Σιδηροκατασκευών ( κάγκελα )
  • Βάψιμο ξύλινων επιφανειών ( πέργκολες, ξύλινα παντζούρια )
  • Βερνίκωμα εξωτερικού δαπέδου πλακιδίων ή ξύλινων πλακών

Συμπλήρωσε τη
φόρμα