Θερμομόνωση-Loypochrom

Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση αφορά τη μόνωση ώστε να επιτυγχάνεται η σωστή μόνωση του κτιρίου ως προς το κρύο και τη ζέστη ώστε να υπάρξει σημαντική μείωση της θερμότητας από το εσωτερικό του κτιρίου το χειμώνα και της είσοδο αυτής στο εσωτερικό του κτιρίου τους πιο ζεστούς μήνες. Η θερμομόνωση μπορεί να γίνει εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου. Και στις δυο περιπτώσεις γίνεται εφαρμογή θερμομονωτικών υλικών στους τοίχους.

Θερμομόνωση ταράτσας

Η μόνωση της ταράτσας είναι από τα βασικότερα σημεία για τη μόνωση σας καθώς είναι το σημείο όπου το κτίριο δέχεται την μεγαλύτερη καταπόνηση από κάθε είδους καιρικού φαινομένου. Για την καλύτερη απόδοση της θερμομόνωσης της ταράτσας είναι να εγκατασταθεί ένα σύστημα μόνωσης εξωτερικά.

Θερμομόνωση τοίχων

Για την επιτοίχια θερμομόνωση οι επιλογές είναι η εξωτερική θερμομόνωση, η εσωτερική και η θερμομόνωση διπλής τοιχοποιίας. Η καλύτερη επιλογή θερμομόνωσης είναι η εξωτερική θερμομόνωση με αρκετά προτερήματα καθώς το αποτέλεσμα γίνεται σφαιρικά εξωτερικά και ντύνεται όλο το κτίριο στην εξωτερική του πλευρά.

Συμπλήρωσε τη
φόρμα