Εφαρμογή εποξειδικών υλικών

Τα εποξειδικά υλικά εφαρμόζονται σε κάθε τύπου δαπέδου αρκεί να γίνει η κατάλληλη προεργασία. Η εφαρμογή τους μπορεί να γίνει σε επαγγελματικούς χώρους, σε βιομηχανικούς χώρους αλλά και σε χώρους με υγειονομικές προδιαγραφές.

Τα εποξειδικές βαφές μπορεί να είναι δύο συστατικών ή τριών συστατικών. Η βαφή δύο συστατικών εφαρμόζεται με εποξειδική βαφή.

Οι εποξειδικές βαφές είναι λεπτή επίστρωση χρώματος και η εφαρμογή τους γίνεται κυρίως σε χώρους με χαμηλή κυκλοφορία πεζών για αυτό το λόγο και η τιμή των υλικών και της εφαρμογής είναι αρκετά χαμηλή και προσιτή χωρίς όμως να εγγυάται αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας αντ’ αυτού και το δάπεδο θα θέλει σύντομα ξανά αποκατάσταση.

Τα εποξειδικά αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα εφαρμόζονται με παχύ στρώση βαφής και για αυτό το λόγο χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρους αυξημένης καταπόνησης και χρήσης. Επίσης το κόστος και η εφαρμογή είναι αρκετά ακριβότερη από μια εποξειδική βαφή όμως το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και με μεγάλη διάρκεια ζωής στο χρόνο.

Και για τις δυο περιπτώσεις απαραίτητη προυπόθεση είναι η επιτυχής εφαρμογή του υλικού σε συνδυασμό με μια σωστή και κατάλληλη προεργασία χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά για το υπόστρωμα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι λείο και ομοιόμορφο και η εμφάνιση του είναι είτε ματ είτε γυαλιστερό αναλόγως τις ανάγκες του πελάτη.

Εποξειδική βαφή για επιφάνεια πισίνας

Το συνεργείο μας εφαρμόζει εποξειδικές βαφές και σε επιφάνειες πισινών. Η εποξειδική βαφή για την πισίνα είναι η οικονομικότερη λύση για την επένδυση της πισίνας με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Για την αποτελεσματική εφαρμογή χρησιμοποιείται εποξειδικό κυρίως δυο συστατικών, μη τοξικό για βαφή και ταυτόχρονα και προστασία. Η εφαρμογή αυτή στην πισίνα έχει μεγάλη αντοχή στην ακτινοβολία και συγχρόνως μεγάλη διάρκεια ζωής.

Όλων των ειδών εφαρμογής εποξειδικών υλικών πλέον χρησιμοποιείται αρκετά και δίνουν στο χώρο μια μοντέρνα εμφάνιση και είναι μια ξεχωριστή επιλογή για κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο.

Το συνεργείο μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για τη σωστή εφαρμογή των υλικών και το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο πελάτης.

Συμπλήρωσε τη
φόρμα​