Τεχνοτροπίες

Η καλύτερη λύση για να αλλάξεις και να αποφύγεις το μονότονο χρώμα στους τοίχους!

Οι τεχνοτροπίες είναι διάφορες τεχνικές βαψίματος που διαφέρουν εντελώς από το τυπικό και συνηθισμένο τρόπο βαψίματος. Υπάρχουν διαφόρων ειδών τεχνοτροπίες αλλά όλες έχουν κάτι κοινό: να διακοσμούν και να ομορφαίνουν τους τοίχους και τον χώρο σας.

Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε απλές ή πολύπλοκες, διακριτικές ή έντονες και αυτά αλλάζουν τόσο το αποτέλεσμα στην επιφάνεια που επιθυμείτε όσο και στο βαθμό δυσκολίας που έχουν στην εφαρμογή.

Οι τεχνοτροπίες μπορούν να αποδώσουν την αίσθηση και την υφή υλικών ξύλου, μετάλλου. Κάποιες μπορεί να δίνουν την εντύπωση παλαίωσης του χώρου, άλλες την ψευδαίσθηση του βάθους και του ανάγλυφου σε επίπεδες επιφάνειες. Αναλόγως με την τεχνοτροπία που θα επιλέξετε η τελική επιφάνεια μπορεί να αλλάξει δηλαδή μπορεί να είναι λεία ή τραχιά αυτό αφορά το τρόπο εφαρμογής και τα υλικά που χρειάζονται για να επιτευχθεί η αντίστοιχη τεχνοτροπία.

Είναι μια τεχνική που θα λέγαμε ότι δεν είναι τόσο προσιτή οικονομικά καθώς η τιμή διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της επιφάνειας που θα εφαρμοστεί η τεχνοτροπία, η επιλογή της τεχνοτροπίας και το κόστος των υλικών που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν όμως ένα είναι το σίγουρο ότι το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εκπλήξει και θα δημιουργήσει στο χώρο σας.

Συμπλήρωσε τη
φόρμα