Βάψιμο Σπιτιού Εσωτερικά

Το βάψιμο  σπιτιού  εσωτερικά είναι πολύ σημαντικό καθώς είναι το πρώτο πράγμα που διακοσμεί το χώρο σας και δημιουργεί ένα ζεστό και θετικό περιβάλλον. Για να πετύχετε ένα καλοσχεδιασμένο βάψιμο είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα καλό συνεργείο ελαιοχρωματισμού για να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη σας και φυσικά να σας προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα.  Το βάψιμο του σπιτιού είναι είτε απλό είτε περίπλοκο και αυτό εξαρτάται από τη μέθοδο που θα χρησιμοποιήσει ο καθένας και τον τρόπο που εργάζεται.

Επιλογή χρώματος για βάψιμο σπιτιού εσωτερικά

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να επιλεχθούν τα σωστά και κατάλληλα χρώματα. Τόσο σε άποψη αποχρώσεων όσο και από την άποψη ποιότητας. Φυσικά η εταιρεία Λούποχρωμ  επιλέγει χρώματα εξαιρετικής ποιότητας και με εγγύηση στη διάρκεια στο χρόνο. Επιπλέον το συνεργείο βρίσκεται στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσει στην επιλογή του χρώματος και να σας συμβουλέψει κατάλληλα για οποιοδήποτε προβληματισμό έχετε.

Προετοιμασία του χώρου:

Είναι σημαντικό να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία του χώρου. Οι χώροι θα πρέπει να είναι άδειοι και σε αυτό αν χρειαστεί θα βοηθήσει το συνεργείο μας. Έτσι γίνεται επίστρωση χαρτονιού σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού, ειδικό προστατευτικό νάιλον με το οποίο καλύπτονται τυχόν έπιπλα που υπάρχουν σε κατοικήσιμο χώρο και χρήση ειδικής χαρτοταινίας ώστε να μονωθούν όλα τα κουφώματα, πρίζες, κάσες, πόρτες. Όλη η παραπάνω διαδικασία γίνεται από το συνεργείο μας. Φυσικά όλα αυτά αφού ολοκληρωθεί το βάψιμο στον εσωτερικό σας χώρο μαζεύονται, καθαρίζεται ο χώρος και επιστρέφει στην αρχική του μορφή .

Διαδικασία βαψίματος:

Τέλος ξεκινάει η διαδικασία του βαψίματος. Και η διαδικασία βαψίματος διαφέρει σε κάθε χώρο και επιφάνεια καθώς είναι διαφορετικές οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σε κάθε επιφάνεια. Η συνήθης διαδικασία είναι στοκάρισμα, τρίψιμο, αστάρωμα και χρώμα (2 χέρια).

Βάψιμο Σπιτιού Εσωτερικά

Οι υπηρεσίες για το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά περιλαμβάνουν:

  • Βάψιμο εσωτερικού χώρου με υγρασία, σκασίματα, ξεφλουδίσματα
  • Βάψιμο εσωτερικού χώρου με προβλήματα μούχλας και έντονης νικοτίνης
  • Σπατουλάρισμα σε ήδη βαμμένο τοίχο
  • Σπατουλάρισμα και στοκάρισμα σε καινούριο σπίτι
  • Βάψιμο πορτών και ντουλαπών (ντουλάπια κουζίνας, μπάνιου)
  • Βάψιμο κουφωμάτων, καλοριφέρ
  • Σπατουλάρισμα πάνω σε σαγρέ τοίχο ώστε να γίνει λείος τοίχος
  • Βάψιμο σε πλακάκια μπάνιου και κουζίνας
  • Βάψιμο του εσωτερικού της μπανιέρας, επισμάλτωση και ειδική βαφή

Συμπλήρωσε τη
φόρμα