4 βήματα για το σωστό βάψιμο σπιτιού εξωτερικά-Loypochrom

Ενώ το βάψιμο ενός τοίχου γίνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο, υπάρχουν μερικές προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνετε όταν εργάζεστε σε βάψιμο σπιτιού εξωτερικά. Οι εξωτερικοί τοίχοι υπόκεινται σε πολλούς κλιματικούς κινδύνους. Επομένως, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τη σωστή μέθοδο βαψίματος.

1. Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά: Επιλέγοντας τη σωστή βαφή

Το πρώτο βήμα θα είναι να επιλέξετε ένα κατάλληλο χρώμα. Πράγματι, κάθε εξωτερική κατασκευή είναι εκτεθειμένη στην υγρασία, αλλά και στη ρύπανση και στον άνεμο. Επομένως, το εξωτερικό σας χρώμα πρέπει να είναι ιδιαίτερα σκληρό! Το ακρυλικό χρώμα θα χρησιμοποιηθεί για ένα σύγχρονο αποτέλεσμα, με την προϋπόθεση ότι ο τοίχος είναι απόλυτα επίπεδος.

2. Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά: Προετοιμασία του τοίχου

Το βάψιμο ενός εξωτερικού τοίχου απαιτεί πρώτα και κύρια να προετοιμάσετε τον τοίχο. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή, επίπεδη και λεία για να εξασφαλίζεται η πλήρης πρόσφυση του εξωτερικού σας χρώματος. Η προετοιμασία για βάψιμο σπιτιού εξωτερικά θα περάσει απαραίτητα από τα ακόλουθα βήματα: Καθαρισμός τοίχου, Απογύμνωση, Επισκευή τοίχου, Προστασία του εξωτερικού.

3. Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά Μην ξεχνάτε το υπόστρωμα

Μόλις προετοιμαστεί τέλεια ο τοίχος σας, θα μπορείτε να εφαρμόσετε το αστάρι υποστρώματος. Αυτό θα σας επιτρέψει να βάψετε τον εξωτερικό τοίχο πιο γρήγορα, εμποδίζοντάς τον να απορροφήσει τα στρώματα του χρώματος. Για να βάψετε έναν εξωτερικό τοίχο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ρολό. Θα βάψετε από πάνω προς τα κάτω, εφαρμόζοντας το υπόστρωμα σε όλη την επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να βάψετε γωνίες και περιοχές που δεν είναι προσβάσιμες με ρολό.

4. Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά: Διαδικασία βαψίματος

Μόλις στεγνώσει τελείως το υπόστρωμα, μπορείτε επιτέλους να αρχίσετε να εργάζεστε στο εξωτερικό χρώμα. Για άψογο αποτέλεσμα, είναι προτιμότερο να εφαρμόζετε δύο στρώσεις χρώματος, τηρώντας πάντα τον χρόνο στεγνώματος. Να εργάζεστε πάντα από πάνω προς τα κάτω, καλύπτοντας περιοχές περίπου ενός μέτρου, τις οποίες θα επικαλύπτετε. Για να αποφύγετε ορατά ίχνη κατά το στέγνωμα, προσπαθήστε να βάψετε κάθε πλευρά του εξωτερικού τοίχου με μία κίνηση. Ομοίως, αποφύγετε το βάψιμο όταν έχει πολύ ήλιο. Είναι προτιμότερο να βάφετε νωρίς το πρωί ή στο τέλος της ημέρας για να έχει χρόνο να στεγνώσει σωστά το χρώμα.

Συμπλήρωσε τη
Φόρμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ