Κατά το βάψιμο σπιτιού εξωτερικά, είτε επιχρισμάτων είτε τούβλων, η χρήση ειδικής βαφής τοιχοποιίας είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ένα προστατευτικό και μακράς διαρκείας φινίρισμα.

Τα ποιοτικά χρώματα τοιχοποιίας έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν έως και 15 χρόνια, επομένως αξίζει να ξοδέψετε λίγο επιπλέον.Χρησιμοποιώντας χρώματα τοιχοποιίας προστατεύετε τη διακόσμηση των τοίχων και του μπροστινού μέρους του σπιτιού από τις καταστροφές από τις καιρικές συνθήκες, καθώς και από την ανάπτυξη μούχλας. Δύο στρώσεις είναι συνήθως αρκετές, αλλά αν βάψετε σε έντονη απόχρωση, ίσως χρειαστείτε ένα τρίτο. Η βαφή τοιχοποιίας διατίθεται είτε λεία είτε σε υφή. Το λείο είναι πιο εύκολο στην εφαρμογή και θα προσφέρει πιο λείο φινίρισμα, όπως ένα βάψιμο εσωτερικού χώρου. Το ανάγλυφο χρώμα τοιχοποιίας δίνει ένα ανάγλυφο φινίρισμα που είναι καλό για την κάλυψη λεπτών ρωγμών και παρέχει καλύτερη προστασία.

2. Περιμένετε μια ωραία μέρα

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για ένα βάψιμο σπιτιού εξωτερικά, με το ξηρό κλίμα και με όχι πολύ βροχή. Οι πολύ ηλιόλουστες μέρες καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς η υπερβολική ζέστη μπορεί να προκαλέσει το πολύ γρήγορο στέγνωμα του χρώματος και να δώσει ένα σβώλους φινίρισμα. Επιλέξτε μια μέρα που με όχι υπερβολική υγρασία, η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το στέγνωμα του χρώματος. Ελέγξτε την πρόγνωση του καιρού για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα βρέξει και την επόμενη μέρα μετά το βάψιμο.

3. Μείνετε ασφαλείς με μια σκάλα ή σκαλωσιά

Εάν βάφετε έναν ψηλό τοίχο ή την μπροστινή πρόσοψη ενός ακινήτου, να χρησιμοποιείτε πάντα μια καλή σκάλα ή να έχετε στη διάθεσή σας κάποια σκαλωσιά για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φτάσετε στις όλες περιοχές του τοίχου που θα βάψετε με ασφάλεια. Για ένα ασφαλές βάψιμο σπιτιού εξωτερικά, βεβαιωθείτε ότι οι σκάλες είναι τοποθετημένες σε σταθερή επιφάνεια και στηρίζονται καλά. Μετακινήστε τη σκάλα, τμήμα προς τμήμα, για να βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται να φτάσετε στο πλάι περισσότερο από το μήκος του χεριού ενώ βάφετε.

Συμπλήρωσε τη
Φόρμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ