Πόσο χρώμα χρειάζομαι για 70 τετραγωνικά;

Αναρωτιέστε πόση μπογιά χρειάζεστε για να καλύψετε 70 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας τοίχου ή οροφής; Το βάψιμο είναι ένα διασκεδαστικό έργο, το μόνο που μπορεί να φανεί λίγο δύσκολο είναι ο υπολογισμός της ποσότητας του χρώματος. Μην ανησυχείτε όμως, ακολουθούν κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να υπολογίσετε το πόσο χρώμα θα χρειαστείτε για να καλύψετε τα τετραγωνικά μέτρα που επιθυμείτε.

 Πρώτον, θα πρέπει να μετρήσετε την περιοχή που πρέπει να βάψετε. Πάρτε το μήκος και το πλάτος της περιοχής και πολλαπλασιάστε τα μαζί. Για παράδειγμα, αν το μήκος είναι 8 m και το πλάτος 8 m, θα πολλαπλασιάσετε 8 x 8 = 64 m2. Αυτή είναι η συνολική επιφάνεια που πρέπει να βάψετε.

 

Πόσο χρώμα χρειάζομαι για 70 τετραγωνικά;-Loypochrom

Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσετε για τον τύπο του χρώματος που θα χρησιμοποιήσετε και τον τύπο του φινιρίσματος που θέλετε να επιτύχετε. Διαφορετικοί τύποι χρωμάτων και φινιρισμάτων απαιτούν διαφορετικές ποσότητες χρώματος για να καλύψουν την ίδια επιφάνεια. Σε γενικές γραμμές, θα χρειαστείτε περίπου 2 έως 3 λίτρα χρώματος για κάθε 10 m2- για ακρυλικό χρώμα, θα χρειαστείτε περίπου 1 λίτρο για κάθε 10 m2.

Μόλις προσδιορίσετε το χρώμα και το φινίρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μετρήσεις για να υπολογίσετε πόση μπογιά χρειάζεστε για το έργο σας. Για παράδειγμα, αν βάφετε έναν τοίχο που έχει διαστάσεις 8 m επί 8 m, θα χρειαστείτε 64 m2 κάλυψης..

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι μετρήσεις είναι μόνο εκτιμήσεις- η ακριβής ποσότητα χρώματος που χρειάζεστε θα εξαρτηθεί από παράγοντες όπως ο τύπος και η κατάσταση της επιφάνειας, ο αριθμός των στρώσεων που πρέπει να εφαρμόσετε και οποιαδήποτε πρόσθετη προετοιμασία απαιτείται. Είναι πάντα καλύτερο να αγοράζετε λίγο περισσότερο χρώμα από αυτό που πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε και να επιστρέφετε το αχρησιμοποίητο μέρος στο κατάστημα.

Ανεξάρτητα από τον τύπο του χρώματος ή του φινιρίσματος που χρησιμοποιείτε, η κατανόηση της ποσότητας χρώματος που χρειάζεστε για ένα έργο είναι απαραίτητη για να γίνει η δουλειά σωστά. Με αυτές τις συμβουλές, ο υπολογισμός της ποσότητας χρώματος που χρειάζεστε για 70 m2 θα είναι παιχνιδάκι.

Πόσο χρώμα χρειάζομαι για 70 τετραγωνικά;-Loypochrom

Συμπλήρωσε τη
Φόρμα

2 thoughts on “Πόσο χρώμα χρειάζομαι για 70 τετραγωνικά;

  1. Pingback: Βάψιμο ταβανιού: 7 Συμβουλές - Loypochrom

  2. Pingback: Χονδρική ρούχα b2b: 3 Πλεονεκτήματα | b2b.makeyourimage.gr

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ