Η διαδικασία βαψίματος ενός σπιτιού αποτελεί αιώνιος πονοκέφαλος στις νοικοκυρές. Οι επιλογές είναι άπειρες, οι σκέψεις για βάψιμο σπιτιού συνδυασμοί χρωμάτων μοιάζουν υπερβολικά δύσκολο να αποφασιστούν! Παρόλα αυτά, μην πανικοβάλλεσαι. Έχουμε ετοιμάσει μερικές συμβουλές και ιδέες που προτείνουν οι ειδικοί για βάψιμο σπιτιού συνδυασμοί χρωμάτων, ώστε να γίνει πιο εύκολη αυτή η διαδικασία για σένα.

1. Κατέγραψε την βασική ιδέα.

Πρώτο βήμα που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις την βασική ιδέα που έχεις ως προς το βάψιμο σπιτιού. Παραδείγματος χάριν, μπεζ αποχρώσεις. Αν έχεις στο μυαλό σου, να βάψεις το σπίτι σου σε μπεζ αποχρώσεις, τότε πρέπει να μην ασχοληθείς με άλλες παλέτες χρωμάτων γιατί θα χάσεις χρόνο αλλά και θα μπερδευτείς.

2. Ιδέες και έμπνευση.

Αν έχεις καταλήξει στο χρώμα και στο βάψιμο σπιτιού που θέλεις να κάνεις τότε η επόμενη κίνηση είναι να πάρεις έμπνευση και ιδέες από φωτογραφίες και βιντεάκια. Οι συνδυασμοί χρωμάτων είναι άπειροι. Το Pinterest και το YouTube θα σε βοηθήσουν να βρεις ολοκληρωμένες εικόνες σε συγκεκριμένες παλέτες όπου έχεις αποφασίσει για το σπίτι σου.

3. Επιλογή Χρωμάτων

Όταν έχεις πλέον καταλήξει στο βάψιμο σπιτιού που θέλεις να κάνεις και τι συνδυασμοί χρωμάτων θα παίξουν μέσα σ’ αυτό, ήρθε η ώρα για την επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να επισκεφθείς ένα αξιόπιστο κατάστημα με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να βρεις ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Επιπλέον, οι ίδιοι θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις τους κατάλληλους συνδυασμούς και εννοείται αν κάτι δεν το έχεις σχεδιάσει τόσο καλά, να σε συμβουλέψουν πως μπορείς να το τροποποιήσεις και να το τελειοποιήσεις.

4. Δημιούργησε

Οι συνδυασμοί χρωμάτων είναι μια καλή ευκαιρία για να δημιουργήσεις και να βγάλεις την καλλιτεχνική σου πλευρά. Ειδικά, για τα παιδικά δωμάτια μπορείς να δημιουργήσεις πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και γιατί όχι να μην σε βοηθήσουν και τα παιδιά στην επιλογή αυτή! Μην περιορίζεσαι σε “κουτάκια”, βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Συμπλήρωσε τη
Φόρμα

2 thoughts on “Συμβουλές για Βάψιμο σπιτιού & συνδυασμοί χρωμάτων!

  1. Pingback: Βάψιμο Σπιτιού Εσωτερικά: ιδέες - Loypochrom

  2. Pingback: Διάλεξε Παστέλ Χρώματα για κρεβατοκάμαρα! - Loypochrom

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ