Γιατί οι ιδέες για το πως να γίνει το βάψιμο του σπιτιού να σου καταναλώσει χρόνο και ενέργεια? Το βάψιμο σπιτιού είναι από μόνο του μια χρονοβόρα διαδικασία που χρειάζεται αρκετή δουλειά. Έχεις να βρεις μαστόρους, να ετοιμάσεις το χώρο σου, να κάνεις έρευνα αγοράς για τις μπογιές… Άσε τις ιδέες για το βάψιμο σπιτιού σε εμάς και τις μοντέρνες προτάσεις που έχουμε ετοιμάσει!

1. Λευκό Και Γκρι Χρώμα Τοίχων Στο Σαλόνι

Η διαχρονικότητα του λευκού χρώματος είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια και σίγουρα είναι πάντα η πρώτη από τις ιδέες για βάψιμο σπιτιού. Μια από τις πιο εύκολες και ασφαλής επιλογές. Είναι όμως κάπως μονότονο το άσπρο μόνο του? Τότε μπορείς να το “σπάσεις” με το πολύ μοντέρνο και ελαφρύ γκρι – ανοιχτό γκρι κατά προτίμηση!

2. Μουσταρδί Χρώμα Και Αντίθεση Με Γκρι Έπιπλα

Μπορεί να φαίνεται παράδοξο, αλλά το μουσταρδί και οι απαλές αποχρώσεις του κίτρινου είναι μια από τις κορυφαίες ιδέες για βάψιμο σπιτιού. Το κίτρινο χρώμα πάντα συμβόλιζε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση και επιπλέον κάνει έναν χώρο πολύ ζεστό. Αν συνδυάσεις το κίτρινο χρώμα στους τοίχους με γκρι έπιπλα θα έχεις πετύχει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, άξιο να μπει σε περιοδικό διακόσμησης.

3. Γαλάζιο Χρώμα Με Λευκά Έπιπλα

Για αυτούς που τους αγχώνει αρκετά η καθημερινότητα και αντιμετωπίζουν το σπίτι τους ως έναν χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας, έχουμε τον παραπάνω συνδυασμό. Η κυκλαδίτικη αισθητική, στον χώρο του σπιτιού μας. Μια ιδέα για βάψιμο σπιτιού που προσδίδει μοντέρνα νότα και το απόλυτο κλίμα αποφόρτισης!

4. Πράσινο Χρώμα Τοίχου Με Σκούρα Μπλε Έπιπλα

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που παραπέμπει σε εξοχή και φύση και είναι ένα από τα πιο ζεστά χρώματα για ένα σαλόνι. Ο συνδυασμός με σκούρα μπλε έπιπλα θα επιφέρει στο χώρο σου μια μοναδική χρωματική ισορροπία που ηρεμεί απίστευτα το μάτι. Από τις πιο ιδιαίτερες ιδέες για το βάψιμο σπιτιού.
Βρήκες τις ιδέες σου? Κάντες πραγματικότητα! Εμπιστεύσου μια εξειδικευμένη ομάδα στη διαμόρφωση χώρων…

Συμπλήρωσε τη
Φόρμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ