Ελαιοχρωματισμοί: 4 επιλογές για μια όμορφη κουζίνα-Loypochrom

Οι ελαιοχρωματισμοί που χρησιμοποιείτε παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αισθητική του εσωτερικού σας χώρου. Ένα από τα λιγότερα προσεκτικά σκεπτόμενα δωμάτιο όσον αφορά το χρώμα του είναι η κουζίνα. Και όμως πρόκειται για μεγάλο λάθος καθώς είναι το δωμάτιο στο οποίο πέρα από το σαλόνι η οικογένεια περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους μαζί.

Ίσως είναι μάλιστα και το δωμάτιο που οι γονείς περνάνε το ποιοτικότερο χρόνο με τα παιδιά τους καθώς στο σαλόνι οι περισσότεροι αρκούνται με το να χαλαρώνουν βλέποντας τηλεόραση ενώ αντίθετα στη κουζίνα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για μια συζήτηση καθώς μοιράζεστε ένα γεύμα όλοι μαζί.

 

Για το λόγο αυτό οφείλετε να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην αισθητική του συγκεκριμένου χώρου ξεκινώντας φυσικά με τη βάση της αισθητικής που είναι οι ελαιοχρωματισμοί. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικές επιλογές που θα δώσουν στη κουζίνας την τέλεια ισσοροπία ανάμεσα σε κάτι μοντέρνο και σε κάτι που σου προκαλεί συναισθήματα ενός πραγματικού σπιτικού.

Ελαιοχρωματισμοί: Κίτρινες αποχρώσεις

Μια κουζίνα σε κίτρινες αποχρώσεις θα δώσει αμέσως ένα αίσθημα χαράς και ζωντάνιας όταν κάποιος έρχεται στο δωμάτιο. Μια καλή συμβουλή είναι να παραμείνετε στο όρια των ανοιχτών και παστέλ αποχρώσεων. Τα υπερβολικά έντονα χρώματα μπορεί να κουράζουν το μάτι.

Ελαιοχρωματισμοί: Νότες μπεζ

Όπως και το κίτρινο έτσι και το μπεζ δίνει μια αίσθηση χαράς και ξεγνασιάς στο χώρος σας. Το μπεζ μάλιστα προσφέρει μια ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία για χαλάρωση στη κουζίνα ενώ παραμένει ένα από τα πιο υποδεχούμενα χρώματα

Ελαιοχρωματισμοί: Μοντέρνο γκρι

Για εσάς που είστε λάτρης του μοντέρνου και ιντάστριαλ σχεδιασμού το γκρι είναι το ιδανικό χρώμα για την κουζίνας σας. Δίνει έναν επαγγελματικό αλλά ταυτόχρονα ήρεμο τόνο στο χώρο και συνδυάζεται με οποιδήποτε άλλο δευτερεύον χρώμα.

Ελαιοχρωματισμοί: Χρώμα της μέντας

Για μια πιο τρόπικαλ αισθητική το συγκεκριμένο χρώμα δίνει μια άλλη ζωντάνια στο χώρο σας. Μια καλή συμβουλή είναι να το ενιχύσετε με διάφορα φυτά και λεπτομέρεις από χρώματα που βρίσκονται στην άλλη άκρη της παλέτας όπως μωβ και σομόν. Οι ελαιχρωματισμοί στο χρώμα της μέντας ταιριάζουν υπέροχα με ξύλινα έπιπλα όπως τραπέζια σε οποιαδήποτε απόχρωση.

Συμπλήρωσε τη
Φόρμα

One thought on “Ελαιοχρωματισμοί: 4 επιλογές για μια όμορφη κουζίνα

  1. Pingback: Κεριά Σόγιας | Dreamcandles.gr

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ