Μια πολύ συχνή ερώτηση ως προς τους ελαιοχρωματιστές είναι το πόσο εύκολο είναι να γίνει βάψιμο τοίχου από σκούρο σε ανοιχτό χρώμα. Η απάντηση είναι ότι μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά με τις σωστές συμβουλές και κόλπα, μπορείτε να μεταμορφωθεί χώρος σας σε χρόνο μηδέν.

Παρακάτω ακολουθούν συμβουλές που αναλύουν τη διαδικασία για τη μετατροπή του χρώματός από σκούρο σε πιο φωτεινό. Με αυτές τις συμβουλές, σίγουρα θα σας φύγει ένα βάρος και δεν θα φοβηθείτε να κάνετε αυτή την αλλαγή!

  1. Επιλογή σωστού χρώματος. Το πρώτο βήμα για να βαφτεί ένας τοίχος που ήταν σκούρος και να γίνει φωτεινότερος είναι η επιλογή του σωστού χρώματος. Θα πρέπει το χρώμα να είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τα σκούρα χρώματα. Αυτά, χαρακτηρίζονται συνήθως ως “υψηλής κάλυψης” και έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν με επιτυχία τα σκούρα χρώματα χωρίς να δημιουργούν κηλίδες και ανομοιόμορφο φινίρισμα.
  2. Προετοιμασία τοίχου. Πριν το ξεκίνημα του βαψίματος, είναι σημαντικό να γίνει η σωστή προετοιμασία του τοίχου. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιείται από επαγγελματίες αστάρι υψηλής ποιότητας που έχει τη δυνατότητα να καλύπτει τα σκούρα χρώματα. Αυτό σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εάν βάφετε έναν τοίχο που έχει γυαλιστερό φινίρισμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα απογυαλιστικό για να αφαιρέσετε τυχόν υπάρχουσα γυαλάδα ή στιλπνότητα.
  3. Χρήση κατάλληλων εργαλείων. Η χρήση των σωστών εργαλείων για το βάψιμο είναι απαραίτητη. Θα πρέπει να γίνεται χρήση πινέλου ή ρολού ειδικά σχεδιασμένο για τη βαφή πάνω σε σκούρα χρώματα. Ένα ποιοτικό πινέλο ή ρολό θα εξασφαλίσει ότι θα υπάρξει ομοιόμορφη κάλυψη με ελάχιστες πινελιές.
  4. Βάψιμο σε στρώσεις. Όταν γίνεται το βάψιμο τοίχου από σκούρο σε ανοιχτό, το καλύτερο είναι το βάψιμο να γίνεται σε στρώσεις. Πρώτα εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα χρώματος, το οποίο  στη συνέχεια το αφήνουμε να στεγνώσει εντελώς πριν προχωρήσουμε στην επόμενη στρώση. Αυτό βοηθάει στη δημιουργία ενός ομοιόμορφου χρώματος και υφής.

 

Τέλος, μην φοβηθείτε να κάνετε αυτή την αλλαγή στο χώρο σας. Το μυστικό είναι να προσλάβετε ειδικά συνεργεία ελαιοχρωματισμού (όπως είναι και το δικό μας Loypochrom), που θα αναλάβουν το έργο και θα σας διασφαλίσουν ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Συμπλήρωσε τη
Φόρμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ