Το βάψιμο είναι μια δημιουργική αλλά και ταυτόχρονα μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Ειδικά όταν πρόκειται για εξωτερικό βάψιμο μονοκατοικίας υπάρχουν συχνά αρκετά ερωτήματα και άγχη για το πως να κάνουμε πράξη ένα επιτυχημένο βάψιμο. Ας δούμε παρακάτω 2 από τα πιο βασικά ερωτήματα και τις απαντήσεις τους.
3 Συμβουλές Για Επιτυχημένες Ανακαινίσεις Ξενοδοχείων-Loypochrom
1. Εξωτερικό βάψιμο μονοκατοικίας: Πρέπει να ασταρώσω τους εξωτερικούς τοίχους πριν βάψω;
 
Τα αστάρια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σταθεροποιούν μη υγιείς επιφάνειες, σφραγίζοντας ανομοιόμορφους πόρους και θέτοντας μια βάση για το φινίρισμα της επάνω βαφής. Εφαρμόζεται με πινέλο ή ρολό, το αστάρι θα βοηθήσει στη βελτίωση της πρόσφυσης της βαφής ισοπεδώνοντας τις τραχιές επιφάνειες, διασφαλίζοντας έτσι καλύτερη κάλυψη και εξοικονόμηση χρώματος.
 
Το αν θα ασταρώσετε ή όχι έναν εξωτερικό τοίχο πριν το βάψετε εξαρτάται από την κατάσταση του τοίχου. Εάν ο τοίχος είναι παλιός και ξεπερασμένος, βάφετε σε σκούρο χρώμα ή εάν ο τοίχος έχει προηγουμένως βαφτεί και αρχίζει να εμφανίζει ρωγμές, τρύπες ή ξεφλούδισμα, τότε συνιστάται να σταθεροποιήσετε την επιφάνεια με αστάρι πριν το βάψετε. Μπορείτε να παραλείψετε τη χρήση ασταριού εάν οι τοίχοι έχουν προσφάτως αποδοθεί ή εάν βάφετε πάνω από έναν προηγουμένως βαμμένο τοίχο όπου το φινίρισμα είναι υγιές και n το ξεφλούδισμα.
 
2. Εξωτερικό βάψιμο μονοκατοικίας: Πρέπει να πλένετε τους εξωτερικούς τοίχους με πίεση πριν βάψετε;
 
Πριν βάψετε έναν τοίχο, είναι πάντα σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρός και απαλλαγμένος από ακαθαρσίες, λίπη και μπογιές ή υπολείμματα. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στη χρήση ενός πλυντηρίου πίεσης για τον καθαρισμό ενός εξωτερικού τοίχου. Ενώ παρέχει πολύ γρήγορο και ενδελεχή καθαρισμό, εισχωρώντας σε ρωγμές και αφαιρώντας εύκολα τη μούχλα, τη βρωμιά και το ξεφλούδισμα του χρώματος, μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο ξύλο, να αφαιρέσει πολλά χρώματα που ξεφλουδίζουν και να ξεπλύνει το κονίαμα ανάμεσα στα τούβλα.
 
Είτε αποφασίσετε να πλύνετε το εξωτερικό με έναν παραδοσιακό κουβά και βούρτσα είτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλυντήριο πίεσης, θα πρέπει να αφήσετε τον τοίχο να στεγνώσει καλά πριν βάψετε. Αυτό θα διαρκέσει περισσότερο μετά τη χρήση ενός πλυντηρίου πίεσης και μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες.
Εάν θέλετε να σας δώσουμε προσφορά Παρακαλώ συμπληρώστε την Φόρμα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ